Welkom op de website van Ter Doest.

Ter Doest is een kleine brede school. Een 65-tal leerlingen genieten hier dagelijks van het onderwijs dat we zoveel mogelijk afstemmen op wat kinderen nodig hebben. Ieder kind is anders en heeft zijn eigen capaciteiten. Daar proberen wij als school zoveel mogelijk bij aan te sluiten.
Binnen het gebouw is het mogelijk om gebruik te maken van het Kindercentrum Graauw waarin de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang gevestigd zijn.

Wij onderscheiden ons als een kleine school waar veel aandacht is voor de individuele kinderen, prestaties, de sfeer en de betrokkenheid bij het dorp en de dorpsgemeenschap.

Surf langs de verschillende onderdelen, neem informatie op en geniet van de foto's.
Voelt u zich aangesproken door hetgeen u ziet op de website, aarzel dan niet contact op te nemen. Wij willen uw kind(eren) en u graag laten kennismaken met onze school. Een telefoontje of een mailtje helpt u op weg.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Vertel ze ons!
Karel Lansu (directeur)